Zeedag 3 Februari

Na dat we opgestaan waren deze keer geen BBB voor ons een character breakfast in Parrot Cay om 9.45. Daar kan/mag je met de disneyfiguren op de foto, ze komen dan allemaal langs om met je op de foto te gaan. Het eten is dan van een menukaart.

Omdat het niet zo'n mooi weer was zijn we wat rond gaan lopen en hebben wat foto's gemaakt. De binnenkomsthal dit is het eerste wat je ziet als je op het schip komt, lamp is gemaakt in italie.


Dit beeld staat voor de ingang van Triton's, en op de Disney Magic is dit Mickey.
Je hebt natuurlijk de winkeltjes met van alles van Disney en de andere verkoopt kleding en sierraden en achter de winkels ligt het Walt Disney Theatre.







Je hebt ook een uitgaansdistrict Route 66 daar zitten drie bars en in Wavebands zijn de meeste dingen te doen, zoals bingo, handdoek vouwen, gesprek met kapitein, bands en shows.





Dit is Promenmade Lougne dit zit tussen twee restaurants in en er is vaak niet zoveel te doen. Hiernaast zit het internetcafe.

Eten moesten we vandaag in Animator Palate dit is een restaurant waar de muren van kleur veranderen tijdens je diner en er gebeurd nog iets specials.

Het eten was goed zoals het altijd is bij Disney, hierna zijn we na Glen Foster wezen kijken maar die vonden we niet leuk. Om 23.00 uur was er ook nog een show Match Your Mate en die was wel echt grappig is alleen voor volwassen. En de tijd was gekomen om naar bed te gaan.

2 opmerkingen: