Los Angeles 6 Feruari

Auto opgehaald bij Dollar het is een rode Dodge Charger geworden. Tomtom ingesteld naar het hotel om onze koffers af te geven. Dezelfde man stond achter de incheckbalie en hij herkende ons na een week nog en wist dat ik gezegd had dat ik dezelfde kamer wilde. En die kregen we ook alleen een verdieping lager, hij wist ons ook te vertellen dat we de laatste dagen op de cruise veel wind hadden. Wij raar kijken van hoe weet hij dat stonden er medepassagieren in de lobby. We mochten meteen naar onze kamer dat was wel fijn konden we onze koffers meteen dumpen.

We gingen op pad om LA te verkennen maar eerst even shoppen voor Moutian Dew en keelsnoepjes voor mij. We reden naar Beverley Hills op zoek naar huizen van bekende mensen daar een hele tijd rondgereden stonden er bij een huis nogal wat camera's wij nieuwsgierig. Maar zijn er niet achter gekomen waar voor het was dan maar richtig Santa Monica Beach we parkeerde onze auto en liepen een tijdje rond op zoek naar vingerhoedjes voor mij.

We wilden ook nog naar Venice Beach maar hadden geen geld en cc wilde ze niet, nog geprobeerd een plaatsje te vinden maar dat lukte niet. We zijn toen naar Rodeo Drive gereden stonden wel een paar mooie auto's. Het was tijd om te eten en zijn naar Universal Studios gereden en daar bij een bierbouwer gaan eten, had vantevoren niet verwacht dat het zo lekker zou zijn. Deze maken hun eten met sauzen waar bier in verwerkt is.Nog wat gewinkeld en terug naar het hotel gereden om lekker te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten