West Coast Customs 8 Februari

Na weer een lekker ontbijtje gingen we op pad naar Corona om naar de showroom te gaan van West Coast Customs. Was een mooie rit, maar eenmaal aangekomen konden we nergens de straat vinden, onze Tomtom kon het ook niet vinden. Gevraagd bij de Shell waar het zat maar die kende het niet wij rond rijden maar niks. Besloten dat we het aan de politie zouden vragen maar telkens als we achter hem stonden reed hij weer weg. Uiteindelijk lukte het ons toch hem te pakken te krijgen, Patrick ging hem de weg vragen. Ik zat in de auto te wachten en dacht wat duurt het toch lang en wat praten ze veel. Wij kunnen wel engels maar echt een lang gesprek hebben we meestal niet. Wat was het geval van alle politie mannen die je kunt aanhouden in Amerika is de kans klein dat je een oud nederlander tegen komt. Hij zei meteen tegen Patrick goedendag kon je uit Nederland. Hij vloekte nog in het nederlands, hij wist WCC ongeveer te zitten. Wij op weg met zijn aanwijzingen en wat denk je hij reed een stuk voor ons om te zien of we goed gingen, hij had ook aangeboden om ons te brengen maar dat wilde we niet. Wij draaide af en hij reed weg om 10 minuten later ook een kijkje te komen nemen bij WCC.
Wat rond gekeken op de parkeerplaats en zijn binnen gaan kijken in de shop was niet groot. En achter een raam kon je de werkplaats in kijken. Ze waren wel aan het werken maar je zag verder niemand bekends. In de shop stonden twee stoere mannen die me tips gaven over wat we konden gaan doen in LA.


Terug naar LA gereden en onderweg even bij de Mac wat gegeten, was nog te vroeg om terug naar het hotel te gaan. We zagen Dodger Stadium staan zullen we daar even gaan kijken, wilde eigenlijk eerst naar een bergtop rijden voor het uitzicht maar dan moest je 15 dollar parkeergeld betalen. De eerste ingang van het stadion stond politie zijn maar omgedraaid reden een stuk verder en kwamen bij de officele ingang. Daar werd gevraagd wat we wilde gaan doen en mochten doorrijden naar het winkeltje we moesten de blauwe lijn volgen. Wat rond gekeken wat een stadion ik vond de Arena al groot maar dat is niks tegenover dit stadion.

Het was nog vroeg wij met onze sterrenmap Beverly Hills weer in om te kijken of we nog iets leuks tegen kwamen. Even wezen kijken waar Jay Leno woonde en of we misschien nog wat auto's zagen helaas niet we reden via Rodeo Drive om te kijken of daar nog wat auto's konden spotten. En dat lukte even auto geparkeerd en foto's gemaakt.


We zagen verder op bij een winkel de rode loper uitliggen wij even gaan kijken wat daar was te doen, er zouden oudere fotomodellen komen voor een inzameling voor kanker. Ze waren inderdaad wat ouder en wij kende er geen maar was wel leuk om te zien hoe dat ging al die camera's.
We reden richting het hotel en wilde iets eten maar er zat niks in de buurt alleen fastfood of afhaal, uiteindelijk besloten om pizza te halen en op de kamer het op te eten. We waren aan het bestellen kwam de politie binnen en zei dat we er ook vulkaan bij moesten nemen omdat die zo lekker waren. Maar helaas viel de pizza zeer tegen het toetje was wel lekker. Nog even tv gekeken en gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten