Dr. Phil en Jay Leno 7 Februari

We moesten vroeg ontbijten want we moesten naar de andere kant van LA om naar de opnames te gaan van de Dr. Phil show. Het eerste stuk ging prima maar even verder op kwamen we in een file, uiteindelijk kwamen we bij de Paramount Studio's aan en zochten een plek voor onze auto. We moesten ons melden bij de blauwe muur met walvissen erop dit deden we en werden doorgestuurd na een andere ingaan.
Ons aangemeld en we moesten een formulier tekenen en mochten doorlopen. We mochten naar binnen maar konden helaas niet bij elkaar zitten, de show wordt in een take opgenomen met een kleine poederpauze. Eerst kwam Robin binnen en de gasten van die dag, en daar was Dr. Phil dan beetje een zakelijke man en streng bleek later.Deze show ging over schoonmoeders het ging er heftig aan toe maar Dr. Phil stuurde ze rustig weg tot ze echt wilde praten over een oplossing. De show was afgelopen en we moesten naar buiten daar kregen we een drankje en koekjes.
We werden voor de volgende opname geroepen en op onze plaats gezet we kregen allemaal een armbandje tegen geweld in een relatie. Tweede opname kwam er een meisje dat het uit had gemaakt met haar vriend en hij bedreigde haar, hij kwam ook nog op het podium. Ik zag meteen dat hij stijf stond van de drugs wat later ook bleek, hij werd per direct naar een kliniek gestuurd. Er was ook een meisje met een vriend die bijna gedood waren door haar ex-vriend was wel heftig die jongen had al acht operatie's ondergaan. Na de opnamens kon je nog een boek krijgen maar ze zeggen dat wij Nederlanders alles willen wat gratis is maar Amerikanen kunnen er ook wat van. We zaten nog te denken of we naar de Tonight Show zouden gaan of niet. Onderweg kwamen we een filmset tegen hebben daar wat foto's gemaakt en besloten toch maar te gaan.


Aangekomen bij de locatie waar de Tonight Show werd opgenomen stonden er niet zoveel mensen te wachten wij blij want we waren best laat. Was het zo dat je al vanaf 11.00 uur binnen kom terwijl de show om 17.00 uur begon. We mochten de poort binnen waar iedereen zat te wachten er werd ons na een tijdje gezegd als je een nummer hoger dan 240 had je er waarschijnelijk niet in kwam (behalve als je korte rokjes aan had). Wij balen ging vragen of er niets geregeld kon worden omdat wij uit nederland kwamen en er mensen stonden die vaker kwamen, ging niet op. Toch gewacht en het was kwart voor 5 en we zaten met 4 mensen nog op het bankje te wachten en ja hoor we mochten naar binnen. En het mooiste was dat we op rij 6 middenvoor plaats mochten nemen. Deze opnames waren weer heel anders als bij Dr. Phil meer camera's en bewaking en iemand die het publiek vermaakte en je kreeg aanwijzing wanneer te juichen. Eerste gast was een acteur voornaam was Andrew we kende hem wel, en daarna kwam een komiek uit Canada maar wij begreppen die grappen niet. Jay Leno maakte ook grappen maar dan zag je nog foto's erbij, hij verzint de grappen niet zelf. En nog een optreden van James Blunt en we konden weer gaan. Het was anders dan bij Dr. Phil maar wel heel leuk. Buiten nog op Jay Leno gewacht want die heeft veel aparte auto's en daar kwam hij aan met zijn auto. Hij stopte nog even om iedereen te bedanken voor het komen en reed weg.
We hadden niks gegeten die dag door omdat we haast hadden, we reden naar Anheim om bij Disney te gaan eten en natuurlijk te winkelen. Zijn wezen eten bij Rainforest Cafe en later nog wat pin gekocht van Chip and Dale. Het was alweer laat geworden dus snel naar het hotel om lekker te gaan rusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten