Disembarkation 6 Februari

Laatste dingen in onze trolley gestopt en op naar het ontbijt in BBB. Je mag niet meer terug naar je stateroom als je er eenmaal uit bent. Bij BBB aangekomen was de staff van Palo daar aan het werk, we werden meteen begroet en ze wilde graag dat we bleven. We konden bij hun slapen en eten toch maar geen gebruik gemaakt van deze aanbieding. Alex kwam ook nog langs en zeggen dat hij helaas geen slagroom kon regelen, na een tijdje afscheid genomen van hem want hij moets zorgen dat er die dag een buffet buiten was voor een sportevenment.


Nog even afscheid genomen van Alex uit Rusland en toen naar de douane, dit ging snel en onze koffers opgehaald uit de Donald Duck rij. Deze dag is erg onpersoonlijk maar anders gaan we nooit weg natuurlijk en om 12.00 uur zijn de nieuwe gasten er al weer.


Er is nog zoveel meer te doen op een cruiseschip waar ik het niet over gehad heb. Zoals tastings, kookworkshops, uitleg over diamanten, filmbioscoop, rondleiding door keuken enz. Je verveeld je geen moment en denk niet dat je de hele dag de figuren tegenkomt want dat is niet zo. Je kan ze zien maar als je niet wil ga je bij de adultpool liggen dan zie je niemand.

Buiten aangekomen onze shuttleservice gezocht, zo gevonden maar het wegkomen duurde behoorlijk lang. Wij zouden eigenlijk eerst bij ons hotel afgezet worden en dan zouden we met de hotelshuttle naar het vliegveld gaan om onze auto bij Dollar op te gaan halen. Maar de shuttle reed eerst naar het vleigveld, uitgelegd dat hij niet naar ons hotel hoefde te brengen want dat wij toch op LAX moesten zijn voor onze huurauto.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten