Cabo San Lucas 4 Febrauri

Vroeg op want we hadden een jeepsafari en moesten weer vroeg terug zijn op het schip.Ontbijt hadden we natuurlijk weer in BBB met ons dagelijks gesprek met Alex. We mochten voor een tweede keer met de tenderboot mee en weer ging het zeer vlot.
Eenmaal aan de kade aangekomen hebben we staan wachten tot ze ons kwamen ophalen, en waar ik altijd bang voor ben is dat we maar samen zijn tijdens een excusrie en dat gebeurde. We moesten een heel eind rijden voor dat we op de farm waren waar onze jeep stond. We gingen samen met onze begeleider op weg naar een oude farm, eerlijk gezegd was dat niks maar we moesten foto's maken en hij wilde perse foto's van maken dat is het nadeel als je alleen bent.
Maar dat was ook het enige nadeel want we gingen verder en reden de droge rivieren in op volle snelheid, want achterblijvers konen we niet hebben dus vol gas. Maar doordat we samen waren ging alles sneller en daarom wilde hij ons graag ander dingen laten zien maar dat mochten we niet op de farm vertellen. We gingen een dorpje bekijken, zijn de kerk en winkeltje ingeweest. Op straat was het een troep maar dat kwam omdat er de dag ervoor een feest was geweest.

Hier hoorde we van een andere begeleider dat hij 5 buggy's was kwijt geraakt of wij die gezien hadden. Was ik even blij dat wij maar alleen waren. We gingen verder en hij vroeg aan ons of we over smalle wegen wilde rijden, natuurlijk wou Patrick dat als hij maar hard kan rijden. Een nadeel was die jongen zat op een quad wij niet, moest nogal wat takken ontwijken.

Het was tijd geworden om naar het strand te gaan, hier reed hij door duinen met ons en toen mochten we zelf 20 minuten rond rijden. Maar er was nog steeds tijd over en we raakte aan de praat met hem waar we vandaan kwamen en hoe we daar waren gekomen. Hij bleek ook op een cruiseschip gewerkt te hebben maar de kosten voor allerlei papieren kon hij nu niet opbrengen en daarom deed hij dit werk. Maar wij vonden beide dit de leukste excursie ooit en we hebben vaker op een quad gereden.

Op de farm aangekomen moesten we wachten tot de bus kwam die ons terugbracht naar de haven, waar we weer met de tenderboot terug gingen naar het schip. Het was lunchtijd dit deden we bij BBB lekker chinees eten.
Het weer was goed en zijn lekker op het dek gaan liggen genieten van de zon met wat drinken en een filmpje.

Om kwart over zes was het tijd om naar Dreams te gaan was weer een mooie show. Na de show Patrick gezocht want om 20.15 was het weer dinertijd nu in Parrot Cay is een groen tropisch restaurant. Maar daarvoor nog even naar de bingo.                                                                                                                

In wavebands was deze avond een voorstelling van Arden James was niet helemaal onze smaak, nog een midnightsnack gehaald en wat te drinken en op naar bed.     
                                                                  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten