Cabo San Lucas 1 Februari

Vandaag gingen we naar Cabo San Lucas, eerst ontbijten weer naar BBB en hetzelfde ritueel. We wilde pancakes met slagroom, maar dat moest speciaal gehaald worden. En iedereen bemoeide zich ermee en uiteindelijk moetsen we om José of Alex vragen. Alex kwam uit de keuken en vroeg wat we wilden, zag ik op zijn naamplaatje staan The Netherlands. We konden nu lekker in het nederlands kletsen, slagroom kwam natuurlijk en Alex kwam het netjes brengen en we hebben nog wat gekletst.

We moesten met tenderbootjes naar het vaste land, even tickets halen en wachten tot we mee mochten dat ging gelukkig snel.

We hadden een excursie geboekt dit was een boottocht en drank proeven. We stonden te wachten bij de brandweer maar het duren nogal een tijd voor ze ons kwamen halen, gelukkig zaten er nog wat mensen in de bus. We hadden al meteen een fietser op de bus liggen, de politie erbij en de fietser was allang weg. Maar de politie wilde geen bon geven naar geld zien maar dat deed onze chauffeur niet. Na deze schrik werden we naar een nieuw stuk van Cabo gebracht en daar mochten we drank gaan proeven (niet aan meegedaan). Even later mochten we op een bootje en gingen scheidingseiland bekijken en zeeleeuwen we kwamen op twee verschillende oceaanen en dat was duidelijk te merken. Ik wilde heel graag terug want het water op het laatste stuk was zeer ruw.



Na de tocht gingen we lopend terug naar de pier waar we nog wat shopte en later weer met de tenderboot terug. Om 16.00 uur was er bij Goofy's Pool een party Minnie's Fiesta Grande, alle figuren kwamen in Mexicaanse kleren en gingen dansen later werden de kinderen er ook bij gevraagd.Hebben hier na zitten kijken want we hadden toch zin in een snack.
Op dit scherm werden de hele dag films of clips vertoond dit is bij het familyzwembad, disney heeft namelijk drie zwembaden. Er is nog een kinderzwembad in de vorm van Mickey's hoofd  en een zwembad waar alleen volwassen personen mogen komen.



Nog wat snacks gehaald en even naar onze hut gegaan want om 18.15 kwam Jimmy Tamly in het theater. De show was bijna hetzelfde als de vorige keer, zelfs dingen die wij toen dachten dat fout gingen gebeurde nu weer. Om 20.00 uur gingen we eten bij Palo dit is een betaal restaurant op het schip, maar het is kleiner en heeft meer stijl. Onze ober was Alex uit Rusland iets te vriendelijk vonden wij eerst maar dit bleek echt te zijn maar daar kwamen we later in de week achter.

Om half 11 was er in wavebands weer een show van Bronka Lee die maakte geluiden met zijn mond en deed vanalles met ballen, was leuk en een hele aardige man. Na de show gingen we nog een midnightsnack halen en daarna slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten