Vertrek naar LA 29 Januari 2011

We vertrokken vanaf Amsterdam met USAirways naar LA, was nog best spannend want de tussenstop was een dag daarvoor gesloten door hevige sneeuwval. Maar alles ging gelukkig goed, en de service van USAirways is de beste die we tot nu toe gehad hebben.

We kwamen op tijd aan op LAX airport, we gingen onze koffers ophalen maar dat duurde een hele tijd want ze kregen de laadruimte niet open. Na dat we onze koffers 3 kwartier later eindelijk hadden gingen we op zoek naar de shuttle van ons hotel. Deze kwam na een 10 minuten, maar eigenlijk voor een ander stel maar die stonden op de verkeerde plek. Maar uiteindelijk zaten we met z'n alle in de shuttle op weg naar het hotel.
Wij verbleven in Holiday Inn Express Hawtorne. De omgeving was niet veel maar het hotel was prima, ook een goed ontbijt. Hadden een mooie ruime kamer.
We zijn wezen eten bij de Mac Donald aan de overkant er zijn veel fastfoodketens in de buurt. Na het snacken zijn we gaan slapen want morgen gaan we naar de cruiseterminal om lekker te gaan cruisen met de Disney Wonder voor 7 dagen naar Mexico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten