Disney Wonder 30 Janauri 2011

Na een heerlijk ontbijt, kwam de shuttle ons ophalen de reis zou 3 kwartier duren maar na een kwartier waren we er al. We gaven onze koffers af en gingen ons inchecken, omdat het onze 3de cruise was mochten we bij de Castawayclub gaan staan. Maar omdat we zo vroeg waren stond er niemand, we liepen verder en werden toen apart gezet en niemand mocht erbij komen zitten alleen als hun het zeiden. We bleken VIP te zijn maar hebben daar verder niks van gemerkt, alleen dat we bijna als eerste op het schip waren maar dat vonden we niet echt leuk.
We gingen eten bij het buffet, moesten helaas binnen zitten omdat het regende. We zijn na het eten wat rond gaan lopen en hebben staan te kijken hoe onze koffers het schip in gingen. Ook waren ze bezig met eten aan het boord aan het brengen dit ging behoorlijk lomp (gelukkig zijn we niks tekort gekomen), moet eerlijk zijn was een vrouw op een heftruck.

Na wat rondgelopen te hebben, mochten we om 1.30 uur naar onze stateroom 6305. Wisten waar die zat want op de Transatlantic 2010 hadden we een kamer in de buurt. Onze trolley op de kamer gezet en we zijn weer gaan kijken bij het laden en lossen.
De tas op het bed is het Castawayclub geschenk, bestaat uit een strandtas met twee drinkflessen, sleutelhanger en twee eetbare flipflops.
Om 4 uur is er dan de safteydrill gelukkig mag je die vesten in je kast laten liggen. En rond half 5 begint bij Goofy's Pool Stage de Adventures Away Party. En als de Disneyhorn begint dan is de vakantie pas echt van start gegaan.




Om 18.15 begon in de Walt Disney Theatre de voorstelling All Aboard, was weer heel leuk om te zien. Na de show alvast wat gaan winkelen. Om kwart over acht was onze dinertijd, we moesten in Triton's gaan eten is het elegantste restaurant. Onze tafelgenoten zaten er al het was een stel en twee dames. We hadden snel gegeten, wat we persoonelijk jammer vinden.

Na het eten nog wat rondgewandeld en zijn toen naar bed gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten